Luennot

LUENNOT

line

Räätälöin esitykseni suomeksi ja englanniksi mihin tahansa tilaisuuteen tilaajan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Esitykseni ovat sisällöllisesti ja audio-visuaalisesti korkeatasoisia, innostavia ja koskettavia.

line

"Paras kuulemani luento. Aloitan uuden elämän!!"

-Luentopalautetta

Thumbnail Image 1
Päämääränä etelänapa -luento

Tämän luento perustuu Timo Polarin 25 vuoden kokemuksiin maailman vuoripoluilla, erämaissa ja napaseuduilla. Avainteemoja ovat mm. ihmisen tahdonlujuus, omien voimavarojen kasvattaminen ja hyödyntäminen, tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen, myönteinen ajattelu ja myönteinen toimintakulttuuri, ryhmässä työskentely ja joukkuehenki, laaja-alainen itsensä kehittäminen, innostus ja motivaatio.

line

"Päivän varsinainen kohokohta oli seikkailija Timo Polarin huikea esitys. Henkilökohtaiset kokemukset yhdistettiin hauskasti ja osuvasti yleiselle tasolle. Esityksen tulen muistamaan loppuikäni. Koulutus oli täydellinen."

-Luentopalautetta

Thumbnail Image 1
Selviytyjät -luento

Selviytymisen lait ovat samat kaikkialla: erämaissa, työelämän haasteissa, vaikean avioeron yhteydessä, taloudellisissa vaikeuksissa, terveyteen liittyvissä ongelmissa sekä globaalissa epävarmuudessa. Polarilla on erittäin laajasti omakohtaisia kokemuksia sekä perehtyneisyyttä selviytymisen universaaleihin teemoihin. Grönlannin onnettomuuden lisäksi Polari on pelastanut itsensä ja kaksi muuta ihmistä hukkumiskuolemalta sekä jäänyt eloon tuhoisasta auto-onnettomuudesta.

Polari kertoo, miten ennakoida ja välttää kriisit, onnettomuudet ja vaikeudet sekä miten niistä selviydytään – ennemmin tai myöhemmin jokainen yksilö, yhteisö ja liikeyritys tulee vaikeuksia joka tapauksessa kohtaamaan.

line

"Vaikuttavin puheenvuoro ehkä koskaan missään, huhhuh!"

-luentopalautetta

Thumbnail  Image 1
Kulttuuriseikkailu -luento

Tämä luento on yhteenveto Polarin seitsemän vuotta kestäneestä Kulttuuriseikkailu-hankkeesta. Kymmenen viikon ajan Polari polkupyöräili ja matkusti ympäri Euroopan tunnetuimmille kulttuurikohteille. Polari näyttää konkreettisesti, maanläheisesti, hauskasti ja oivaltavasti, miksi ja miten kulttuuria ja sivistystä kannattaa hyödyntää.


”Motivoinnissa on kyse oman osaamisen löytämisestä ja työn ilon muistamisesta – tällaisessa valmennuksessa Timo Polari on ehdotonta Suomen huippua. Polari osaa innostaa aikuisia ammattilaisia juuri oikealla tavalla: ilman konsulttikieltä ja huuhaa-oppeja".

-Petri Korhonen, vastaava päätoimittaja, Otavamedia, Outdoor-lehtiryhmä